Volgende stappen

- De nieuwe versie van de webpagina zal voornamelijk informatie over het project tonen, en het zal niet alleen "CAS kopen, CAS kopen, ..." zijn.
- De APP in b├Ętaversie is binnenkort beschikbaar, een CAS-portemonnee waarmee u CAS kunt verzenden / ontvangen en transacties kunt bekijken.

We willen

- Vind holders stuk bij stuk.
- Het is niet de bedoeling om te groeien op basis van fomo en door middel van pump and dump, integendeel.

Een beetje geschiedenis

De 2 oprichters hebben 2 lokale bedrijven, in het kleine stadje Sevilla (Spanje), dat Casariche heet (vandaar de naam CAS voor de munt).
We zitten ook in het bestuur van de vereniging van verschillende ondernemers, die uit ongeveer 100 bedrijven bestaat.
Ons belangrijkste belang is om meer te verkopen in onze bedrijven, en nu met Covid gaat alles erg traag, dus we moeten onszelf opnieuw uitvinden.
In 2017 ontstond de website coincas.com en een mobiele applicatie waarmee je bij aankoop in de winkels van de stad punten kreeg en met die punten kon inwisselen voor cadeaus in de winkels. De applicatie was niet goed genoeg en uiteindelijk werd alleen een zegelkaart geïmplementeerd: na 10 zegels krijg je een cadeau.
Nu met de pandemie is de fysieke kaart geen goed idee, en aangezien klanten hun mobiele telefoon en QR-codelezer applicaties al gebruiken om de inventarisatie lezen, hebben we besloten om het project te hervatten. Bovendien zou het idee werken in mijn stad en in alle andere, aangezien is besloten om het gedecentraliseerde CAS-token te maken.
Nu zijn we volop bezig met het ontwikkelen van de nieuwe APP, die zal werken op de blockchain.
Dat is het geweldige project achter het token. Hebben we lokale bedrijven, die al gebruik maken van onze token. Het belangrijkste is om te beginnen in een gecontroleerde omgeving zoals Casariche en als het hier werkt, zal het onze "use case" zijn.
Wij steven erna om de kleine ondernemer te helpen!

box-icon
NAAM & SYMBOOL

CoinCAS Token
CCAS

box-icon
LEVERING

TOTAAL AANBOD: 100 miljoen
EERSTE VERBRANDING: 25 miljoen - Kijk hier

box-icon
VERGRENDELDE Tokens

OM TE BELONEN: 15 miljoen - Kijk hier
TEAM: 7.5 miljoen - Kijk hier


Koop bij PancakeSwapNatuurlijk willen we GEEN meme zijn,
of een SCAM, of een Pump and Dump

Hier een vertaling van de historie van CoinCas in samenwerking met @dageluks